הוראות הכנה פצאפורי

לנוחיותכם צירפנו את סרטון ההכנה כדי שתוכלו לרענן את הזיכרון בקלות לפני הארוחה

 

מוצרינו מושקעים מאד בכל טוב, אהבה רבה והמון יצירתיות.

טעים זה יהיה בכל מקרה.
אך לנו טעים פשוט לא מספיק.
כדי שהם יהיו "וואו", "מפתיע",
"מעולם לא טעמתי משהי כזה טעים"
חשוב מאד להקפיד על הוראות ההכנה🙏🏼

ממליצים לצפות בסרטונים לשם המחשה ויזואלית.
ומתחת לסרטונים תמצאו גם את ההוראות הכתובות:
סרטון פצ'אפורי
סרטון פיצה
סרטון אמפנדס וגחנון

הוראות הכנה:
פצ'אפורי (מכל הסוגים):
1.תנור ביתי לחמם מראש ל250° עם גופי חימום למעלה ולמטה ללא טורבו.
2.להוציא ישירות מהמקפיא, ניתן להוסיף ביצה ותוספות או להשאיר נקי.
3. להניח על רשת בלבד עם נייר אפייה ולא תבנית. את הרשת אין להכניס למסילה אלה להניח על רצפת התנור כך שיהיה רווח של כ 1ס"מ מהרצפה.(להפוך את הרשת במידת הצורך).
4.לאחר כ7 דק להרים מעט ולבדוק את תחתית הפצ'אפורי אם היא מספיק חרוכה. את הביצה (במידה ויש)- לבדוק עם מזלג אם מוכנה.
אם לא, אז לבדוק שוב כל דקה.
5.להוציא, לחתוך כמו פיצה ולהגיש.
המלצה לפני ההגשה ובמיוחד לאירוח- להזליף מעט רטבים צבעוניים לקישוט וטעמים נוספים.
(לדוגמא- סרירצ'ה חריף, אלף האיים, פסטו, יוגורט וכו..)

פיצה:
כמעט אותו דבר.
1.תנור ביתי לחמם מראש ל250° עם גופי חימום למעלה ולמטה ללא טורבו.
2.להוציא ישירות מהמקפיא ולפזר תוספות רק אם רוצים.
3. להניח על רשת בלבד ולא תבנית. את הרשת אין להכניס למסילה אלה להניח על רצפת התנור כך שיהיה רווח של כ-1ס"מ מהרצפה.(להפוך את הרשת במידת הצורך).
נייר אפייה אפשרי אך אינו חובה כמו בפצ'אפורי.
4. לאחר כ5 דקות לבדוק אם התחתית חומה קריספית. אם לא, אז לבדוק שוב כל חצי דקה ולהוציא כשכן.

פצ'פורינים:
כל חימום עובד 180°-250° רק לא מיקרו.
להזהר לא לשרוף , צריכים 2-3 דקות בלבד מהקפאה.

אמפנדס וגחנון:
מהקפאה-
200° על רשת במרכז התנור כ10-15 דק עד שבוודאות התחממו טוב מבפנים.
מופשרים:
כל חימום בחום גבוה ללא מיקרו, העיקר שיתחממו מספיק מבפנים וקריספים מבחוץ.

פיצה מבצק ללא גלוטן:
1. ישירות מהמקפיא ללא הפשרה(אם רוצים אפשר לפזר תוספות).
2.רשת במרכז התנור שחומם מראש ל200° למעלה למטה ללא טורבו.
3.כ 7-10 דקות עד שנראית מוכנה, להוציא, לחתוך ולהגיש.

 

פצ'אפורי ופיצה בתנורים אחרים:
עדיף תנור ביתי, אבל אם מתעקשים(בלי ביצה):
טוסטר אובן- בדומה לתנור הביתי אך הרשת במסילה התחתונה.

נינג'ה:
חום גבוה על מגש החורים ללא נייר אפייה עד שקצת שרוף ולנקות לאחר השימוש.

טאבון-
למקצוענים בלבד, צריך לאזן את החום בין למעלה ללמטה כך שישמר היחס כמו בתנור. (אבן צריכה חימום מראש ל250).

טוסטר לחיצה-
לעטוף בנייר אפייה ולסגור בעדינות . עדיף לשים 4 מזלגות בפינות לשמירה שהלחיצה לא תהיה חזקה מדי
(רק פצ'אפורי קלאסי ואיטלקי )

מדורה/גז-
מחבת עם מכסה על אש נמוכה מאד עד שהתחתית כבר לא יכולה לקבל יותר קריספיות)

אהבתם? שתפו עם חברים!

פייסבוק
לינקדאין
אימייל
וואטסאפ

אולי גם אלו יעניינו אותך...

סל קניות 0
אין מוצרים בסל הקניות
רוצה להוסיף מוצרים
0