הוראות הכנה
הוראות הכנה פצ׳אפורי:
• רשת הפוכה על רצפת התנור עם נייר אפייה.
• 250 מעלות 2 גופי חימום ללא טורבו.
• להכניס לתנור חם ישר מהמקפיא עם/בלי ביצה לכ7-8 דקות עד שהבצק חרוך או שהביצה מוכנה(להקפיד שתהיה מוכנה אפילו שהבצק נשרף קצת).
פיצה:
• שינוי קל- להוציא נייר אפייה .
• כ4-6 דקות עד שהתחתית נחרכת.
הוראות הכנה – ג׳חנון ואמפנדס:
• רשת במרכז התנור.
• 200°-250° עד להשחמה. 7-12 דק' (מהקפאה או מופשר).
הוראות הכנה – ביסוני גבינה וכוסמין:
• כ- 2 דקות בחום גבוה (לא מיקרו).
הוראות הכנה – פיצה מבצק ללא גלוטן:
• רשת אפייה במרכז התנור.
• 250° שני גופי חימום ללא טורבו כ- 6-7 דק'.