הוראות הכנה

הוראות הכנה פצ׳אפורי: 

• רשת הפוכה על רצפת התנור עם נייר אפייה.

• 250 מעלות 2 גופי חימום ללא טורבו.

• להכניס לתנור חם ישר מהמקפיא עם/בלי ביצה לכ7-8 דקות עד שהבצק חרוך או שהביצה מוכנה(להקפיד שתהיה מוכנה אפילו שהבצק נשרף קצת).

פיצה:

• שינוי קל- להוציא נייר אפייה .

• כ4-6 דקות עד שהתחתית נחרכת.

הוראות הכנה – ג׳חנון ואמפנדס:

• רשת במרכז התנור.

• 200°-250° עד להשחמה. 7-12 דק' (מהקפאה או מופשר).

הוראות הכנה – ביסוני גבינה וכוסמין:

• כ- 2 דקות בחום גבוה (לא מיקרו).

הוראות הכנה – פיצה מבצק ללא גלוטן:

• רשת אפייה במרכז התנור.

• 250° שני גופי חימום ללא טורבו כ- 6-7 דק'.